Dave Bautista verwijderde opmerkelijke tattoo na bezwaar van bevriende collega

Dave Bautista verwijderde opmerkelijke tattoo na bezwaar van bevriende collega

Hij is in alle aspecten van zijn leven een verhalenverteller.

Het lijf van Dave Bautista is bedekt met tattoos. Aan GQ vertelt hij, dat hij in alle aspecten van zijn leven een verhalenverteller is. Zijn tattoos zijn daar onderdeel van. Het zijn herinneringen aan mensen, dieren en werkopdrachten.

Een tattoo vervangen met een ander hoort ook bij dat verhaal. Lachend vertelt de ex-worstelaar: "Ik heb wel vaker een 'cover up' van een oude tattoo. Het is net als met het leven: Je maakt goede besluiten en slechte."

Persoonlijke issue
Zo verwijderde Dave Bautista een tattoo na een homofobe opmerking van een oud-collega, bokskampioen Manny Pacquiao. De tatoeage was een logo van een team waar zij beiden bij hoorden.

De ster uit Guardians of the Galaxy vertelt: "Ik beschouwde hem als een goede vriend, maar hij bleek extreem homofoob. Het werd voor mij een persoonlijke issue, want mijn moeder is zelf lesbienne. Ik heb dus over die tattoo een ander laten zetten."

Respectvolle tattoos
In onderstaand YouTube-video nam Dave Bautista zijn tattoos door met GQ. Het is een fascinerend verhaal over zijn leven.

Opvallend is de enorme tattoo op zijn rug. Zijn meest favoriete tattoos zijn die van zijn honden. En de allerliefste tattoo is wel een Winnie de Poeh, als aandenken aan een co-actrice.



NieuwsFilm

meest populair