Vervolg op 'Detective Pikachu' krijgt momentum door vondst van nieuwe regisseur

Vervolg op 'Detective Pikachu' krijgt momentum door vondst van nieuwe regisseur

Het vervolg op de 'Pokémon'-film komt er toch.

Volgens Deadline gaat het vervolg op Pokémon: Detective Pikachu er toch komen. De film heeft namelijk een regisseur gevonden in Jonathan Krisel (Portlandia, Baskets).

Komt er toch
Het leek er een tijdje op dat het vervolg op Detective Pikachu er niet meer zou komen. In de jaren na het uitkomen van de eerste film kregen fans maar geen woord over een potentieel vervolg.

Toen bekend werd dat Netflix de 'Pokémon'-franchise een nieuw leven in ging blazen in TV en film, leek het echt einde verhaal voor Detective Pikachu.

Nu blijkt dit dus niet zo te zijn. Bijna vier jaar na de release van de eerste film maakt Legendary Entertainment nu bekend dat het vervolg er wel komt.

Ryan Reynolds
Hoewel er nog niks concreets bekend over is, lijkt het er volgens Deadline ook op dat Ryan Reynolds betrokken is bij het project. Of dit betekent dat hij terugkeert als zijn menselijke personage of op een of andere manier weer de stem van Detective Pikachu inspreekt, is verder niet bekend.

Netflix
Naast het vervolg op Detective Pikachu kun je ook een live-action 'Pokémon'-serie en -film verwachten op Netflix in de komende jaren. Naast de live-action-projecten komt Netflix eerst met een stop-motion animatieserie genaamd Pokémon Concierge, daarvoor bekijk je hieronder de teaser.



NieuwsFilm

meest populair