Zonder make-up ziet Jennifer Love Hewitt er toch iets anders uit

Zonder make-up ziet Jennifer Love Hewitt er toch iets anders uit

Toch plaatst zij een selfie zonder make-up op haar social media

Jennifer Love Hewitt schrijft dat ze soms onzeker is over het ouder worden. Toch plaatst zij een selfie zonder make-up op haar social media.

De ster uit films als I Know What You Did Last Summer en series als Ghost Whisperer en 9-1-1 groeide als tienerster op voor de camera's. Op een filmset ziet de knappe actrice er vaak uit, zoals hieronder op haar Instagram.



Nerveus en onflatteus
Al jaren vertelt Jennifer in interviews dat media en paparazzi haar soms nerveus kunnen maken. Dat komt omdat er negatief kritiek kan komen op onflatteuze foto's die van haar worden gemaakt. Ook krijgt zij wel eens ongepaste vragen. De ster moet zich dan flink moed inspreken.

Toch heeft zij van tijd tot tijd een 'no make up look' op haar social media. Want zij vindt het belangrijk dat mensen niet alleen die actrice in mooie kleren en make-up zien.

Zonder make-up
Jennifer Love Hewitt schrijft bij haar Instagram-bericht hieronder: "Ik werd wakker en was 44! Ik ben dankbaar, gezegend, en soms een beetje onzeker over het ouder worden."

Zonder make-up ziet Jennifer er toch iets anders uit. Maar wat heeft zij een lieve en zachte uitstraling. Het artikel in People staat hier. Haar Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair