De schrijver van 'Ant-Man 3' is overrompeld door slechte ontvangst

De schrijver van 'Ant-Man 3' is overrompeld door slechte ontvangst

De recensies deden hem verdriet.

Met een Rotten Tomatoes-score van 48% is Ant-Man & The Wasp: Quantumania de tweede MCU-film die 'Rotten' is op de site. In een nieuw interview met The Daily Beast vertelde schrijver Jeff Loveness over de slechte recensies.

Verdriet
Loveness vertelt dat hij de slechte recensies niet aan zag komen en ze best hard bij hem aankwamen:

"Om eerlijk te zijn, hebben die beoordelingen me verrast. Ik zat op een vrij lage plek... Dat waren geen goede recensies, en ik dacht: 'Wat de...?'"

"Ik ben echt trots op wat ik heb geschreven voor Jonathan Majors en Michelle Pfeiffer. Ik vond dat goed spul, snap je? En dus was ik gewoon moedeloos, en ik was er echt verdrietig over."

Optimistisch
Toen Loveness de film zelf ging kijken in de bioscoop zag hij dat het publiek juist een hele positieve reactie had op de film:

"Ik ging naar een voorstelling... en het publiek lachte, en... Ik heb zoiets van: 'Godverdomme! Nee, de beoordelingen zijn verkeerd! Ik heb gelijk! M.O.D.O.K. is geweldig!'"

"Ik ben er over het algemeen best blij mee en ik denk dat ik deze week heb geleerd hoe ik een stoot moet nemen", voegde Loveness eraan toe. "En nu ik heb geleerd dat het meevalt, kan ik gewoon doorgaan met dingen maken."

Kang Dynasty
De volgende Marvel-film van Loveness staat al vast. Hij schrijft namelijk het script voor de vijfde 'Avengers'-film, The Kang Dynasty. Hij zal het verhaal die hij begon met Kang the Conquerer in Quantumania voortzetten in deze film.



NieuwsFilm

meest populair