Lily Collins is wederom prachtig in stijlvol jurkje op Instagram

Lily Collins is wederom prachtig in stijlvol jurkje op Instagram

Meer dan een nepobaby.

Lilly Collins is niet alleen een bekende actrice, ze heeft ook meer dan genoeg werk als model. Als je kijkt naar het onderstaande kiekje valt ook wel te begrijpen waarom.

Lily geboren op 18 maart 1989 in Engeland en is de dochter van de beroemde muzikant Phil Collins. Hierdoor wordt ze wel vaker een nepobaby genoemd (meer daarover lees je hier) maar eerlijk is eerlijk, talent heeft ze zeker.

Carrière
Lily maakte haar acteerdebuut in 2009 in The Blind Side. Toen had ze de rollen voor het oprapen, al ik haar bekendste werk toch wel zonder enige twijfel de Netflix-serie Emily in Paris, waarvoor ze lovende kritieken ontving.

Ook als model heeft ze meer dan genoeg te doen. Menig topmerk wil met haar samenwerken, zoals o.a. Chanel en Lancôme. Nu verschijnt ze weer op de voorkant van Harper's Bazaar. Zij deelde de foto zelf op haar Instagram. Binnen de kortste keren had ze duizenden likes.



Druk
Verder zit Lily niet stil. Ze heeft nu alweer getekend voor drie projecten, waaronder de film Titan. We krijgen haar de komende jaren dus nog wel vaker te zien.

NieuwsFilm

meest populair