Courteney Cox volgde zo weinig mogelijk het script van 'Scream 6'

Courteney Cox volgde zo weinig mogelijk het script van 'Scream 6'

Courteney Cox was bijna niet het succes in Hollywood die zij nu is

We hadden bijna niet van Courteney Cox kunnen genieten. Nog voordat zij doorbrak, zo'n 40 jaar geleden, was haar geld op en vroeg haar vader haar naar huis te komen.

De briljante actrice werd echter vlak voor haar vertrek aangenomen voor de succesvolle serie Family Ties, die om Michael J. Fox draaide. Ze mocht twee jaar lang zijn vriendin spelen. De rest is geschiedenis.

Ongelooflijk succes
Courteney kreeg een rol in de serie Friends, die een ongelooflijk succes werd. Ook speelt zij in andere series en films. En nu komt Scream 6 uit. Voor de zesde keer gaat zij een gevecht aan met Ghostface.

Het bijzondere is, dat zij voor deze slasher-film steeds zo weinig mogelijk uit het script leest. Zo blijft alles een verrassing en verraadt zij niets. Ze vindt het erg leuk om te raden wat er komen gaat.

Eigen ster
Courteney Cox kreeg van de week een ster op de Hollywood Walk of Fame. Onder meer Jennifer Aniston en Lisa Kudrow waren erbij. De speciale gebeurtenis was een emotionele aangelegenheid, zoals in verschillende YouTube-video's te zien valt.

Ook Jimmy Kimmel toont een stukje. Het interview bij Jimmy Kimmel Live staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair