Sydney Sweeney maakt je jaloers als ze een ijsje eet in Italië

Sydney Sweeney maakt je jaloers als ze een ijsje eet in Italië

Ook tijdens haar vakantie ziet ze er prachtig uit.

De Amerikaanse Sydney Sweeney is voornamelijk bekend als actrice, maar zo nu en dan post ze ook prachtige foto's op sociale media. Nu is het weer raak.

Sweeney heeft de aandacht weten te trekken van veel mensen met haar acteerprestaties in verschillende bekende tv-series en films, maar daar blijft het niet. Vanwege haar prachtige uiterlijk valt ze ook op en wist ze op Instagram al vele miljoenen volgers te krijgen.

Sociale media
Op dit moment staat haar 'teller' op 14,5 miljoen, dus dat is niet niks. De actrice wordt vaak een van de knapste vrouwen in Hollywood genoemd, en dit toont ze nu weer eens opnieuw aan.

Sweeney, voornamelijk bekend van de serie Euphoria, maar ook van andere geliefde en succesvolle series als The Handmaid's Tale en The White Lotus, had een vakantie nodig en piepte er even tussenuit om naar Italië te gaan. Eenmaal daar is het natuurlijk onmogelijk om niet voor een gelato te gaan.

Filmpje
De actrice deelde dan ook het onderstaande videootje op haar Instagram-pagina, maar dat doet ze echter niet zonder ook even reclame te maken voor het dure modemerk Tory Burch. Hoe dan ook, Sweeney lijkt het goed naar haar zin te hebben! Oordeel zelf maar met de beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair