SkyShowtime komt met 5 opvallende filmpremières

SkyShowtime komt met 5 opvallende filmpremières

Met onder meer The Black Phone en Smile.

De vier grote streamingdiensten in Nederland zijn Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video. Maar sinds kort kun je ook afstemmen op SkyShowtime en ook op deze dienst verschijnen veel nieuwe en grote films. Hieronder de vijf films die in maart online verschijnen.

The Black Phone

Verschijnt op: 2 maart
Genre: Horror/thriller

Over
Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft.



Mr Malcom's List

Verschijnt op: 14 maart
Genre: Romkom

Over
Het verhaal speelt zich af in het Engeland van de jaren 1800. Wanneer ze niet voldoet aan één van zijn eisen voor een bruid, wordt Julia Thistlewaite gedumpt door de meest begeerde vrijgezel van Londen, dhr. Malcolm. Omdat ze zich vernederd voelt en vastbesloten is wraak te nemen, overtuigt ze haar vriendin Selina Dalton om de rol van zijn ideale partner te spelen. Al snel vraagt dhr. Malcolm zich af of hij de perfecte vrouw heeft gevonden, of een gewiekste oplichtster.



The Outfit

Verschijnt op: 18 maart
Genre: Misdaad/drama

Over
De Britse Leonard was kleermaker van maatkleding en behoorde tot de top van de beroemde Londense straat Savile Row. Na een tragische gebeurtenis zit hij nu in Chicago waar hij een kleine kleermakerswinkel heeft. Zijn cliënteel bestaat momenteel uit een wrede gangsterfamilie.



Resurrection

Verschijnt op: 21 maart
Genre: Misdaad/horror

Over
Margaret leidt een succesvol en gestructureerd leven. Dit ondanks ze een drukke baan met haar alleenstaande moederrol voor haar dochter Abbie combineert. Haar wereld komt stil te staan wanneer ze David, een man uit haar verleden, terugziet. Sindsdien blijkt ze hem overal tegen te komen.



Smile

Verschijnt op: 22 maart
Genre: Horror

Over
Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.



NieuwsFilm

meest populair