Aubrey Plaza met 'underboob'-jurk: een flater of was dit de bedoeling?

Aubrey Plaza met 'underboob'-jurk: een flater of was dit de bedoeling?

Haar stylist laat zich erover uit.

De Amerikaanse actrice Aubrey Plaza woonde recentelijk de SAG Awards bij, maar mensen hadden het voornamelijk over haar opvallende jurk. Ging er iets fout of was het de bedoeling dat ze er zo uitzag?

Plaza, o.a. bekend van de serie Parks and Recreation maar ook van films als Scott Pilgrim vs. the World en Mike and Dave Need Wedding Dates, was op de rode loper te vinden. Meerdere kiekjes werden van haar gemaakt, maar haar outfit zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Waarom
De 38-jarige Plaza kreeg best wel wat kritiek, of beter gezegd, haar stylist, Jessica Paster. De actrice droeg een bronzen Michael Kors-jurk, die behoorlijk wat van haar lichaam laat zien. De nodige mensen vonden dit echter niet zo mooi zitten en lieten dat dan ook weten op sociale media.

Paster beet wel van zich af, door te te zeggen dat dit precies de look was die ze voor ogen had. Zo zegt een iemand: "De bandjes [om haar borsten] hadden beter uit kunnen zien, maar ik hou wel van de kleur. Ook ziet haar make-up en haar er geweldig uit!"

Paster reageerde hierop: "Ik heb haar zeven keer de outfit laten uitproberen, maar ik wilde 'underboob'." In het Nederlands 'onderboob', een trend waarbij het de bedoeling is dat je stuk kleding draagt dat de onderkant van je borsten laat zien maar (net) niet de tepels.

Wil je zien hoe Aubrey Plaza erbij liep? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair