HBO Max zet 10 films nieuw online inclusief recente bioscoopfilm

HBO Max zet 10 films nieuw online inclusief recente bioscoopfilm

Van Birds of Prey tot House Party.

Iedere maand verschijnen er op de streamingdiensten nieuwe films, originals of films uit de catalogus van een filmmaatschappij. Ook HBO Max voegt komende tijd weer nieuwe films toe aan het aanbod. Hieronder het overzicht van die films.

House Party

Verschijnt op: 3 maart
Genre: komedie

Over
Twee schoonmakers hebben het geluk niet aan hun kant staan. Wanneer ze ontdekken dat ze het landhuis van LeBron James moeten schoonmaken terwijl hij in het buitenland is, besluiten de schoonmakers een levensveranderende beslissing te nemen. In een zoektocht naar onsterfelijkheid en wat geld organiseren ze een gigantisch geest. Als het feest echter uit de hand loopt en één van LeBrons kampioensringen vermist raakt, gaat het duo een onvergetelijke en wilde nacht tegemoet.



Michiel de Ruyter

Verschijnt op: 3 maart
Genre: Drama

Over
Als de jonge Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden aangevallen wordt door Engeland, Frankrijk en de bisdommen Münster en Keulen, en er een burgeroorlog op het punt staat om uit te breken, kan slechts één man het sterkste wapen van het land leiden: de Duitse vloot: Michiel de Ruyter.



Birds of Prey

Verschijnt op: 3 maart
Genre: actie

Over
Birds of Prey volgt Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd.



Overige films
HBO Max zet begin maart ook de films Marlon Wayans: God Loves Me (stand-up komedie), Batman and Superman: Battle of the Super Sons (animatie), Journey to the Center of the Earth (actie), Knock (komedie), Luizenmoeder - De Film (komedie), Toscaanse Bruiloft (romkom) en Trouble online.

NieuwsFilm

meest populair