Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn op dit moment de meest bekeken films op de streamingdienst.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 We Have a Ghost (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Landon | Cast: David Harbour, Anthony Mackie, Jahi Di'Allo Winston, e.a. | Kijk direct
Een gezin ontdekt dat een geest met een duister verleden rondspookt in hun nieuwe huis. Deze blijkt Ernest te heten. Kevin, de zoon des huizes, maakt vervolgens een YouTube-kanaal en zorgt ervoor dat het spook en zijn familie uitgroeien tot een ware internetsensatie. Daardoor komen ze ook op de radar te staan van een schimmige overheidsinstantie.

#2 The Strays (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nathaniel Martello-White | Cast: Ashley Madekwe, Jorden Myrie, Bukky Bakray, e.a. | Kijk direct
Neve woont met haar man en twee tieners in een schilderachtige Britse voorstad. Daar heeft ze een goedbetaalde baan als plaatsvervangend conrector van een prestigieuze privéschool. Haar zorgvuldig opgebouwde leven begint echter barsten te vertonen wanneer Abigail en Marvin, twee schimmige figuren uit haar verleden, opduiken.

#3 The Gentlemen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse Mickey Pearson is na zijn studietijd blijven hangen in Engeland en heeft daar een succesvol marihuana-imperium op weten te bouwen. Nu wil hij deze verkopen om meer tijd door te kunnen brengen met zijn vrouw. Maar zodra de onderwereld lucht van deze plannen krijgt, raakt hij flink in de problemen. Diverse criminelen zien namelijk hun kans om de handel van Pearson hardhandig over te nemen.



#4 Blackhat (2015)
#5 Your Place or Mine (2023)
#6 Strijder (2022)
#7 Bullet Train (2022)
#8 A Time to Kill (1996)
#9 Where the Crawdads Sing (2022)
#10 All Quiet on the Western Front (2022)


NieuwsFilm

meest populair