Netflix voegt morgen weer een hele rits topfilms toe

Netflix voegt morgen weer een hele rits topfilms toe

Onder meer deze vier films kijk je vanaf woensdag op Netflix.

Aan het begin van de maand pakt Netflix altijd uit met een hoop nieuwe titels. Onder meer deze vier topfilms vind je vanaf morgen - woensdag 1 maart - op de streamingdienst.

Fall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Mann | Cast: Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Mason Gooding, e.a. | Kijk direct
Hartsvriendinnen Becky en Hunter zijn echte thrillseekers. Om een trauma te verwerken, besluiten ze een nieuwe uitdaging aan te gaan: het beklimmen van een afgelegen radiotoren van zeshonderd meter hoog. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Ze moeten vechten voor hun leven, maar de kans om deze klimtocht te overleven wordt met de minuut kleiner.



Harriet (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kasi Lemmons | Cast: Cynthia Erivo, Leslie Odom Jr., Joe Alwyn, e.a. | Kijk direct
1850. De tot slaaf gemaakte Harriet Tubman weet te ontsnappen uit de slavernij en naar het Noorden te ontsnappen. Nadien wordt ze onderdeel van de abolitionistische beweging en besluit ze haar leven te riskeren door via een geheim netwerk - dat bekend staat als de Underground Railroad - tientallen anderen te helpen hetzelfde te doen.



Into the Deep (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kate Cox | Cast: Ella-Rae Smith, Jessica Alexander, Matthew Daddario, e.a. | Kijk direct
Jess is een jonge vrouw die wanhopig haar kleine kuststad probeert te ontvluchten. Op een dag ontmoet ze Ben, een mysterieuze en aantrekkelijke vreemdeling. Hij belooft haar een romantische ontsnapping door haar mee te nemen op zijn boot voor een nacht feesten. De volgende dag neemt de situatie echter een onverwachte wending.



Paradise Highway (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna Gutto | Cast: Juliette Binoche, Morgan Freeman, Frank Grillo, e.a. | Kijk direct
Sally is trucker van beroep. Ze wil het leven van haar gedetineerde broer redden en wordt gedwongen om illegale goederen te vervoeren. Ondertussen zit de FBI haar op de hielen. Haar missie wordt nog lastiger wanneer ze ook nog eens een tienermeisje moet beschermen. Daarbij wordt haar geweten flink op de proef gesteld.



NieuwsFilm

meest populair