3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a. | Kijk direct
De rondzwervende alienheld Kal-El, die als baby richting aarde werd gestuurd, moet zijn krachten verborgen houden voor de mensenwereld. Maar als Zod, een slechte generaal van zijn thuisplaneet Krypton, de aarde wil vernietigen, kan de man van staal niets anders dan in actie komen. Zo maakt de wereld kennis met Superman.



Tom and Jerry (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Story | Cast: Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Patsy Ferran, e.a. | Kijk direct
Kayla werkt bij het beste hotel van New York, waar een grootse bruiloft plaats zal vinden. De ondeugende muis Jerry heeft zich echter in het gebouw gevestigd, waardoor alles in de soep dreigt te lopen. Om van hem af te komen, besluit Kayla de straatkat Tom los te laten in het hotel. Het hierop volgende kat-en-muisspel dreigt echter haar carrière, de bruiloft en zelfs het hotel te verwoesten.



Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a. | Kijk direct
Meesterdief Dom Cobb heeft een apparaat waarmee hij andermans dromen binnen kan stappen. Hij wordt daarom veel gevraagd als bedrijfsspion. Cobb kan droom en werkelijkheid echter steeds moeilijker onderscheiden. Zijn laatste klus, in opdracht van een Japanse zakentycoon, is direct een van de moeilijkste ooit: hij moet niet een idee stelen van een concurrent, maar een idee in zien te planten.



NieuwsFilm

meest populair