Netflix in vuur en vlam, meme 'The Last of Us' en nieuwe Netflix-serie van 'Dark'-makers

Netflix in vuur en vlam, meme 'The Last of Us' en nieuwe Netflix-serie van 'Dark'-makers

Het opvallendste nieuws op SerieTotaal.nl.

Naast FilmTotaal bestaat ook SerieTotaal en op SerieTotaal besteden we vooral aandacht aan de series die op televisie en streamingdiensten verschijnen.

Hieronder een overzicht van het opvallendste nieuws over series van de afgelopen dagen.

'The Last of Us': meme met Joel gaat los op het internet

The Last of Us is misschien wel de populairste serie die momenteel draait, dankzij de hoge productiewaarde, het aangrijpend verhaal en het sterke acteerwerk. Maar er is nog iets waar de serie goed voor is. Memes! Dat blijkt deze week maar weer, nu een meme van Joel uit aflevering zes het internet overgenomen lijkt te hebben. Check er een paar op SerieTotaal.

Makers van 'Dark' komen met nieuwe griezelige Netflix-serie na cancelen '1899'

Netflix cancelt de laatste tijd heel veel series, maar ze zijn ook druk bezig met nieuwe projecten. Zo is er nu een nieuwe, geheimzinnige en grimmige serie in de maak. De serie wordt gemaakt door het creatieve duo Baran Bo Odar en Jantje Friese. Zij maakten eerder in 2017 al Dark en daarna brachten zij 1899 tot leven.

Deze bloedstollende thrillerserie zet Netflix in vuur en vlam

De serie staat nog maar een paar dagen op Netflix, maar is gelijk in de top 10 van de meest bekeken series binnengekomen. Het gaat hier om de Mexicaanse serie Triada. De serie gaat over Becca, een forensisch expert, die wordt geconfronteerd met een lijk dat er precies zo uitziet als zij zelf. Is het een kloon?



Meer nieuws over series op tv en de bekende streamers zoals Netflix, Disney+ en Videoland vind je op SerieTotaal.



NieuwsFilm

meest populair