Acterende dochter van zanger Bono voelt zich genegeerd als 'nepo baby'

Acterende dochter van zanger Bono voelt zich genegeerd als 'nepo baby'

Er is veel te doen om vriendjespolitiek binnen de showbusiness

Er is veel te doen om vriendjespolitiek binnen de showbusiness. Laatst voelde Eve Hewson, de acterende dochter van Bono zich genegeerd als 'nepo baby'.

De knappe actrice speelt in verschillende films als Papillon en in series als Bad Sisters. Maar haar naam zag zij niet op de 'nepo baby'-lijst van New York Magazine staan. Zij vroeg zich dan ook hardop af, of zij niet succesvol genoeg was. Haar Twitter-bericht staat hieronder.



Discussie over nepotisme
Een paar maanden geleden zwengelde het Amerikaanse blad de discussie over nepotisme aan. Eve Hewson vond het amusant dat zij niet genoemd werd. Haar vader, de zanger van de band U2, is toch wereldberoemd? Zij nam zich vol humor voor in 2023 wel op die lijst te komen.

Gelukkig hielp een volger haar verder en bleek zij op een lijst te staan met de titel 'Muzikanten die een acteur groot brachten'. De 31-jarige ster was verbaasd en Twitterde hieronder: "Mij werd verteld dat mijn doelen voor 2023 al behaald zijn. En het is nog 2022!"



Dankbare naam
Later meldt zij desgevraagd, dat zij vaak bevooroordeeld wordt door haar vaders naam. Daar is zij dankbaar voor. De hatelijke reacties vanwege haar naam vindt zij iets minder.

Het artikel bij People vertelt hier meer. Een interview met Eve Hewson met Today staat in een YouTube-video hieronder.



NieuwsFilm

meest populair