Zo rijk is Ralph Fiennes uit 'Harry Potter' en 'Schindler's List'

Zo rijk is Ralph Fiennes uit 'Harry Potter' en 'Schindler's List'

Ralph Fiennes is naast acteur ook stemacteur, producer en regisseur

Ralph Fiennes is naast acteur ook stemacteur, producer en regisseur. De 60-jarige ster is misschien wel het meest bekend door zijn rol van Voldemort in de Harry Potter-films.

Ralph Fiennes werkt al jaren in de filmindustrie. Zijn nettowaarde wordt intussen op 50 miljoen Amerikaanse dollars geschat. De Britse ster is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Ralph Fiennes is in 1962 geboren in Ipswich, Groot-Brittannië. Het gezin waarin hij opgroeit is kunstzinnig aangelegd, waardoor ook Ralph kunst en drama studeert. Hij start op het toneel en blijft dat tussen zijn films in doen.

Ralph maakt zijn eerste film, genaamd Wuthering Heights in 1992. Kort daarna valt hij op met The Baby Macon en Schindler's List met een eerste nominatie. Meer films volgen, als The English Patient en Maid in Manhattan.

Harry Potter en James Bond
Vanaf zijn start in Harry Potter and the Goblet of Fire raakt hij wereldberoemd. Opvallend is ook zijn start in 2012 in de James Bond-films. Hij is te zien vanaf Skyfall. Daarnaast verleent hij zijn stem aan twee Lego Movie-films en Dolittle.

Meer over zijn vermogen en andere zaken staat hier bij Celebrity Networth. Ralph Fiennes vertelt meer over zijn personages in de YouTube-video van GQ hieronder.



NieuwsFilm

meest populair