De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Strays (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nathaniel Martello-White | Cast: Ashley Madekwe, Jorden Myrie, Bukky Bakray, e.a. | Kijk direct
Neve woont met haar man en twee tieners in een schilderachtige Britse voorstad. Daar heeft ze een goedbetaalde baan als plaatsvervangend conrector van een prestigieuze privéschool. Haar zorgvuldig opgebouwde leven begint echter barsten te vertonen wanneer Abigail en Marvin, twee schimmige figuren uit haar verleden, opduiken.



We Have a Ghost (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Landon | Cast: David Harbour, Anthony Mackie, Jahi Di'Allo Winston, e.a. | Kijk direct
Een gezin ontdekt dat een geest met een duister verleden rondspookt in hun nieuwe huis. Deze blijkt Ernest te heten. Kevin, de zoon des huizes, maakt vervolgens een YouTube-kanaal en zorgt ervoor dat het spook en zijn familie uitgroeien tot een ware internetsensatie. Daardoor komen ze ook op de radar te staan van een schimmige overheidsinstantie.



Blackhat (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Mann | Cast: Chris Hemsworth, Viola Davis, Wei Tang, e.a. | Kijk direct
De veroordeelde hacker Nick Hathaway, die een gevangenisstraf van vijftien jaar uitzit, wordt door agenten Carol Barrett en Chen Dawai gevraagd om mee te helpen bij een missie. In ruil voor vrijheid, gaat hij akkoord. Hathaway moet een cyberterrorist zien te traceren die achteren een explosie in een kerncentrale in Hong Kong zit.



NieuwsFilm

meest populair