3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Lady Chatterley's Lover (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Laure de Clermont-Tonnerre | Cast: Emma Corrin, Jack O'Connell, Matthew Duckett, e.a. | Kijk direct
Aristocrate Constance zit gevangen in een liefdeloos huwelijk met Clifford. Nadat Clifford half verlamd terugkomt van de oorlog, zorgt ze voor hem en zijn landgoed. Wanneer ze hun nieuwe jachtopziener Oliver ontmoet, gaat er een vuurtje in haar branden. Constance stort zich in een teder avontuur met hem. Hun liefde doet haar dromen van een ander leven.



Charlie's Angels (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Banks | Cast: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, e.a. | Kijk direct
Sabina Wilson, Jane Kano en Elena Houghlin worden samengebracht door de geheime Charles Townsends-organisatie voor een spannende en levensgevaarlijke missie. Het trio moet zien te voorkomen dat vijanden een revolutionair apparaat stelen. Daarvoor moeten de dames naar verschillende landen afreizen en echt leren samenwerken.



A Quiet Place (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a. | Kijk direct
Nadat de wereldbevolking haast compleet is uitgeroeid door een invasie van blinde monsters met een supergehoor, houdt de familie Abbott zich schuil op een afgelegen boerderij. Daar moet het gezin een muisstil leven leiden, want zelfs het kleinste geluidje kan de dood betekenen. Maar wanneer aliens uiteindelijk ook de boerderij terroriseren, kan de familie niets anders dan terugvechten.



NieuwsFilm

meest populair