Nieuwe castleden voor 'Halloween'-achtige slasher 'Thanksgiving'

Nieuwe castleden voor 'Halloween'-achtige slasher 'Thanksgiving'

De Grindhouse-trailer van 15 jaar geleden wordt uitgebreid naar een volledige speelfilm.

We wisten al dat Eli Roth bezig was met een volledige speelfilm gebaseerd op Thanksgiving, de neppe trailer die hij maakte voor het Grindhouse-project van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez, maar nu zijn ook de eerste castleden onthuld.

Patrick Dempsey, die we kennen van Grey's Anatomy, en TikTok-ster Addison Rae, zullen de cast aanvoeren. En ze worden vergezeld door Jalen Thomas Brooks (Walker) en Neil Verlague (Big Shot).

In de Grindhouse-trailer van Roth zagen we hoe een dorpje in Massachusetts het jaarlijkse Thanksgiving op grote schaal viert, maar dat ze gedurende die dag worden opgeschrikt door een moordenaar die zich heeft verkleed als een pelgrim.

Een van de meest memorabele momenten in de trailer heeft te maken met een cheerleader, en kijken naar de cast zal de speelfilm een typische slasher-film met een groep jongeren omvatten.

Jeff Rendell, die het script schreef voor de neppe trailer én de moordende pelgrim speelde, schreef ook het script voor de film. De opnames beginnen in maart.

Spyglass, de productiemaatschappij achter de meest recente Hellraiser- en Scream-films, zullen de film tot leven brengen samen met producenten Roth en Roger Birnbaum.

Thanksgiving is niet de eerste film die als Grindhouse-trailer begon. Eerder zagen we ook al Machete en Machete Kills met Danny Trejo.



NieuwsFilm

meest populair