Acteur spreekt zich uit over die naaktscène in 'Ant-Man 3'

Acteur spreekt zich uit over die naaktscène in 'Ant-Man 3'

De scène was verassend onthullend.

Ant-Man & The Wasp: Quantumania is nu even uit in de bioscoop. Er wordt veel nagepraat over een zeer onverwachte naaktscène. De desbetreffende acteur spreekt zich nu uit over de scène in een nieuw interview.

Let op: de rest van dit artikel bevat spoilers voor Ant-Man & The Wasp: Quantumania.

Hilarisch
De film introduceert de markante M.O.D.O.K., gespeeld door Corey Stoll. We zien kort hoe het personage is ontstaan. Darren Cross/Yellowjacket uit de eerste Ant-Man bleek naar de Quantum Realm te zijn gestuurd, maar door de schade aan zijn pak kwam hij daar compleet misvormd aan.

We zien hoe Kang hem helpt en een mechanisch pak geeft om zich voort te kunnen bewegen. Laten we zeggen dat de achterkant van M.O.D.O.K. in zijn volledigheid te zien was. Corey Stoll vertelt nu over de scène:

"Ik was me niet bewust van de vurigheid, maar erg blij om dat te horen. Op de allereerste dag dat ik de set bezocht, ging ik naar de kantoren. Ze lieten me alle kunst en de animaties zien. Ze lieten me een korte animatic van die scène zien, en ik bedoel, ik lachte hysterisch."

Bijna geknipt
Stoll vertelt ook dat de scène bijna uit de film werd geknipt en dit zelf misschien wel heeft voorkomen:

"Ik vond het zo briljant en grappig. Toen hoorde ik dat ze die scène gingen knippen, en ik heb behoorlijk hard gelobbyd om het er weer in te zetten. Ik kan niet de eer opstrijken het er dankzij mij in zit, maar ik doe het toch."

Nu te zien
Ant-Man & The Wasp: Quantumania is nu te zien in de bioscoop. De film trapt phase 5 van het MCU af en introduceert een nieuwe versie van de grote vijand van de multiverse-saga: Kang the Conquerer (Jonathan Majors).

Je bekijkt de trailer hieronder nog eens.



NieuwsFilm

meest populair