Tyler Perry's Divorce in the Black

4,8 details

  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Ava, een jonge bankmedewerkster, is kapot wanneer haar man hun huwelijk verlaat. Vastberaden om te vechten, grijpt het lot in en onthult de duistere daden die ooit Ava's lotsbestemming om haar zielsverwant te ontmoeten, hebben gesaboteerd.

Regie
Tyler Perry
Cast
Meagan Good, Cory Hardrict, Debbi Morgan, Richard Lawson, Joseph Lee Anderson, Joe Komara, Art Newkirk, Taylor Polidore Williams, Shannon Wallace, Rakeem Laws, Deldric Dunning, Milan Respress, Jeffrey Creightney, Ursula O. Robinson, Adam Jerome Sperandio, Mark Elliott Brewer, Ja'Naydia Gaines, Berry Williams Jr..
Release
11.07.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Tyler Perry | Scenario: Tyler Perry | Cast: Meagan Good (Ava), Cory Hardrict (Dallas), Joseph Lee Anderson (Benji), Taylor Polidore Williams (Rona), Richard Lawson (Clarence), e.a. | Speelduur: 121 minuten | Jaar: 2024

Als je jezelf bestempelt als schrijver, regisseur en producent van een film, en met trots overal je naam voor de titel laat zetten, mag er een beter resultaat van je verwacht worden dan Tyler Perry's Divorce in the Black. Perry, meest bekend van zijn films waarin hij een pittige oude dame speelt, scoort met zijn portfolio niet meer dan een schamele 6,2 als hoogste IMDB-score. Divorce in the Black zal dit cijfer niet overtreffen, maar kan het wellicht evenaren.

In de openingsscène zien we de uitvaart van een jongeman. Zoals verteld door de dienstdoende priester, werd hij gedood terwijl hij een oude dame probeerde te beroven. Niet heel stijlvol, en als we zien hoe zijn gepikeerde familie met veel bombarie zijn lichaam de kerk uit sleept om hem te kunnen begraven zonder de veroordelingen van de in hun ogen respectloze dorpsbewoners, snappen we meteen waar dat vandaan komt. De jongen is de oudere broer van een van onze hoofdpersonen. Hij trouwde met de dochter van de priester om een nieuw leven te beginnen in de grote stad, ver weg van zijn berooide familie.