Wanted Man

Wanted Man (2024)

Het is knap als je over twee dagen nog weet wat er in deze film gebeurde.
play

4,4 details

  • 85 Min
  • Actie
  • Thriller
  • Verenigde Staten
85 Min Verenigde Staten

Een politieagent die een ooggetuige moet ophalen en haar moet begeleiden nadat bij een kartelschietpartij verschillende DEA-agenten om het leven zijn gekomen, maar hij moet beslissen wie hij kan vertrouwen als ze ontdekken dat de aanval is uitgevoerd door Amerikaanse troepen.

Regie
Dolph Lundgren
Cast
Dolph Lundgren, Christina Villa, Kelsey Grammer, Michael Paré, Roger Cross, Aaron McPherson, Rocko Reyes, James Joseph Pulido, Jose Trujillo, Daniela Soto-Brenner, Erma Giron, Tony Messenger, Jay Stratton, Jack Lutz, Sherrie Prose, Emma Krokdal, Julian Cavett, Molly Reid.
Release
19.01.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Dolph Lundgren | Scenario: Hank Hugues, Dolph Lundgren, Michael Worth | Cast: Dolph Lundgren (Johansen), Christina Villa (Rosa), Kelsey Grammer (Brynner), Roger Cross (Hernandez), Aaron McPherson (Hilts), e.a. | Speelduur: 85 minuten | Jaar: 2024

Politieagent Johansen zou eigenlijk al lang al met pensioen moeten. Zijn vrienden hebben die keuze al gemaakt en vullen hun dagen met klagen, racistische en seksistische opmerkingen maken en naar de stripclub gaan. Johansen kan er zelf trouwens ook watvan, aangezien hij berucht is geworden vanwege het niet heel netjes behandelen van een Mexicaanse mensensmokkelaar. Hierdoor bevat het begin van Wanted Man een flinke dosis van sentimenten die vandaag de dag spelen in het Westen. Helaas is Wanted Man net als die sentimenten niet iets om gelukkig van te worden.

Johansen begint de film met een work-out in zijn huis. Actiever wordt hij de hele film niet, aangezien hij de rest van de film vooral zuchtend en kreunend door het beeld strompelt. Zijn politiechef wil hem echter graag behouden (Joost mag weten voor welke redenen) en stuurt hem na zijn 'onfortuinlijke incident' op een PR-tripje naar Mexico, waar hij twee kroongetuigen moet oppikken. Onderweg in Mexico gaat dat fout, wanneer ze worden overvallen door de Mexicaanse politie.

videotrailers & clips