How to Rob a Bank

7,1 details

  • 86 Min
  • Documentaire
  • Actie
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
86 Min Verenigde Staten

'How to Rob a Bank' volgt het misdadige leven van Scott Scurlock, beter bekend als de Hollywood Bandit. Tussen 1992 en 1996 wist hij in Seattle zeventien banken te overvallen met behulp van uitgebreide vermommingen. Toen de politie hem op het spoor kwam, trachtten ze hem op heterdaad te betrappen. Het verhaal wordt onthuld aan de hand van interviews met getuigen en FBI-agenten.

Regie
Stephen Robert Morse
Seth Porges
Cast
Jordan Burtchett, Chezca Vega, Kurt Ostlund, Maia Michaels, Scott Patey, Kagga Jayson, Lesley Mirza, Gavin Langelo, Randy Lee, Tristan McKinnon.
Release
04.06.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Stephen Robert Morse, Seth Porges | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2024

In de Amerikaanse stad Seattle werden tussen 1992 en 1996 talloze banken beroofd door dezelfde man. In eerste instantie alleen het geld uit de lades, daarna zelfs de voorraad in de kluis. De politie en de FBI deden hun best om deze man, of groep, op te pakken, maar ze konden niet eens vaststellen wie hij was. Deze documentaire laat zien hoe zowel zij als de overvallers te werk gingen, en is tegelijkertijd een portret van de man die het allemaal bedacht.

En dat is Scott. How to Rob a Bank begint met een introductie die spreekt over een mysterieuze man, en slaat vervolgens op prettige wijze een onverwachts pad in door meteen te openbaren wie dat is. Scott was een volwassen man die woonde in een boomhut, of eerder een boomhuis van twee verdiepingen - en iemand die daar heel gemaakt nonchalant over doet, maar ondertussen helemaal weg is van zichzelf.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

How to Rob a Bank Nieuwsberichten