Moordende sneeuwpop in clip uit horrorfilm 'Snow Falls'

Moordende sneeuwpop in clip uit horrorfilm 'Snow Falls'

In deze film beginnen vijf vrienden niet alleen te vrezen voor hun mentale gezondheid, maar ook voor de sneeuw.

Er is een nieuwe clip verschenen voor Snow Falls. In deze horrorfilm wordt een groep vrienden geconfronteerd met kwaadaardig... sneeuw?

Snow Falls draait om vijf vrienden die door - de titel gaf het al een beetje weg - een sneeuwstorm vast komen te zitten in een afgelegen hut. Daar beginnen ze steeds engere dingen mee te maken en te vrezen voor hun geestelijke gezondheid. Uiteindelijk moeten ze vechten voor hun leven.

Clip
In een nieuwe clip die door studio Lionsgate is vrijgegeven staat een doodenge sneeuwpop centraal die uit zichzelf lijkt te bewegen... of toch niet? Je kunt de clip hieronder aanschouwen.



Over de makers
De horrorprent is geregisseerd door Colton Tran. Hij is bekend als acteur van onder meer de series The Sex Lives of College Girls en GLOW, maar timmert ook aan de weg als filmmaker.

In de film zijn onder meer de volgende sterren te zien: Victoria Moroles (Teen Wolf), Anna Grace Barlow (The Fosters), Johnny Berchtold (A Hard Problem), Jonathan Bennett (Mean Girls) en Patrick Fabian (Better Call Saul).

Snow Falls is vanaf 17 januari digitaal beschikbaar om te huren.

NieuwsFilm

meest populair