Trailer voor thriller 'Disquiet': ontsnappen uit eng en afgesloten ziekenhuis

Trailer voor thriller 'Disquiet': ontsnappen uit eng en afgesloten ziekenhuis

Normaalgesproken helpen ze je in een ziekenhuis, maar niet hier...

De trailer van de trailer horrorfilm Disquiet, met o.a. Jonathan Rhys Meyers, staat nu online. Deze zal over niet al te lange tijd te zien zijn maar we worden nu in ieder geval al getrakteerd op de eerste beelden.

Meyers, o.a. bekend van de geliefde series The Tudors en Vikings, kruipt in de huid van Sam. Na een vreselijk ongeluk wordt hij wakker in een mysterieus ziekenhuis. In plaats van dat hij hier geholpen, lijkt het er juist op dat zich er duistere krachten in het ziekenhuis bevinden, die er alles aan doen dat hij nooit meer kan vertrekken.

Gevangenis
Sam is echter niet de enige gevangene. Terwijl hij erachter probeert te komen wat dit precies voor een ziekenhuis is, treft hij andere mensen die ook aan deze nachtmerrie willen ontsnappen. Of ze hierin zullen slagen is nog maar de vraag... Bekijk de trailer hieronder.



De film werd gemaakt door regisseur Michael Winnick, o.a. bekend van de horrorfilm Malicious. Hoofdrolspeler Meyers zit echter ook zeker niet stil. Buiten deze film heeft hij nog maar liefst zeven andere projecten op de agenda staan.

NieuwsFilm

meest populair