Deze horrorfilm uit de jaren '80 krijgt na 40(!) jaar een vervolg

Deze horrorfilm uit de jaren '80 krijgt na 40(!) jaar een vervolg

En er is zelfs al een trailer!

Bijna 40 jaar na de release van cult-horrorfilm The Mutilator uit 1984, krijgt de film een vervolg. En verrassend genoeg is het Buddy Cooper, de scenarist en regisseur van het origineel, die na al deze tijd dezelfde verantwoordelijkheden voor zijn rekening neemt.

Ook mooi voor de fans is dat er acteurs uit de eerste film terugkeren op een Wes Craven's New Nightmare-achtige manier die de nodige meta-humor met zich meebrengt.

In de film is The Mutilator blijkbaar een film, waarvan wordt besloten om er een remake van te maken. Op dat moment worden er opeens een serie echte moorden gepleegd.

Terug van weggeweest
De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Terry Kiser, Damian Maffei, Chaney Morrow en Eva Hamilton. Ruth Martinez en Bill Hitchcock zijn acteurs uit het origineel die terugkeren.

In de oorspronkelijke Mutilator werd een tiener per ongeluk door zijn moeder vermoord en vervolgens samen met zijn vriendin en vrienden opgejaagd door een seriemoordenaar. De moordenaar blijkt zijn vader te zijn, die is doorgedraaid door het verlies van zijn vrouw.

Check hieronder de eerste trailer voor Mutilator 2:



NieuwsFilm

meest populair