Paramount deelt eerste beelden van officieel nieuw 'Grease'-hoofdstuk

Paramount deelt eerste beelden van officieel nieuw 'Grease'-hoofdstuk

Keer terug naar Rydell High.

Paramount+ heeft een eerste korte trailer gedeeld voor Grease: Rise of the Pink Ladies: een nieuwe serie die zich afspeelt voor het welbekende liefdesverhaal van Olivia Newton-Johns onschuldige schoolmeisje Sandy en John Travolta's stoere hunk Danny.

De serie volgt vier meiden die zich niet bepaald thuis voelen op Rydell High en een groepje vormen waarmee zij de nodige morele paniek zullen veroorzaken. Uiteindelijk zullen zij bekend komen te staan als oprichtsters van de Pink Ladies.

Prequel
Rise of the Pink Ladies is een officiële prequel op de musicalklassieker Grease (1978) en peelt zich af in 1954 (vier jaar voor de gebeurtenissen in de film).

Rollen zijn er onder meer voor Madison Thompson (Emergency), Jackie Hoffman (A Good Person) en Kallie Hu (The Flash).

Hieronder tref je de eerste teaser!



Film
Naast de serie, wordt ook al jaren gewerkt aan een prequelfilm met de titel Summer Lovin'. Deze moet geregisseerd gaan worden door Brett Haley (All The Bright Places).

De laatste update over dit project - dat gaat over de zwoele zomernachten die Sandy en Danny samen beleefden voordat ze herenigd werden op de middelbare school - stamt echter alweer uit 2020.

Het is dan ook de vraag of de film nog in productie is.

NieuwsFilm

meest populair