De 5 beste films die dit jaar op HBO Max zijn verschenen

De 5 beste films die dit jaar op HBO Max zijn verschenen

Ook deze streamingdienst trakteerde ons weer op de nodige mooie titels.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Toch is deze dienst al heel populair in ons land en dat is niet vreemd gezien alle goede content. FilmTotaal heeft vandaag de vijf beste films op een rijtje gezet die dit jaar op HBO Max zijn verschenen.

Het voordeel van het streamingtijdperk is dat Hollywoodstudio's hun films tegenwoordig vrij snel na de bioscooprelease online zetten. HBO Max biedt daardoor veel recente films aan.

Verschillende helden
Superheldenfans konden dit jaar hun hart ophalen aan onder meer The Batman en Black Adam. Die eerste is een uniek project van regisseur Matt Reeves; die tweede meer traditioneel spektakel. Beide films zijn erg vermakelijk.

Van thriller naar biopic
Don't Worry Darling moet - vanwege alle gossip - een van de meest besproken films van dit jaar zijn. Verder is deze thriller met topcast gewoon een prima geslaagde prent.

Austin Butler gooide hoge ogen als Elvis in de gelijknamige biopic van topregisseur Baz Luhrmann. Grote kans dat de acteur voor die rol een Oscarnominatie scoort.

Ter afsluiting een misschien minder bekende titel, maar een die niet onbenoemd mag blijven: Kimi. Deze spannende film met Zoë Kravitz duikt op opvallend veel favorietenlijstjes op en is er dus een die je gezien moet hebben.



De 5 beste films op HBO Max van dit jaar


The Batman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a. | Kijk direct
Miljardairszoon Bruce Wayne begon twee jaar geleden met zijn activiteiten als burgerwacht, waarmee hij Gotham City vanuit de schaduw hoopt te beschermen tegen criminelen. Hij doet onderzoek naar een web van corruptie en jaagt intussen op The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de politieke elite van de stad. Hierbij is Batman genoodzaakt nieuwe bondgenootschappen te sluiten.



Black Adam (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, e.a. | Kijk direct
Bijna 5000 jaar geleden nadat hij almachtige krachten van de oude goden kreeg - en prompt werd opgesloten in een tombe - wordt Black Adam bevrijd. Nu is hij klaar om zijn unieke visie van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten. Niet iedereen is het echter eens met zijn methodes. Zo komt hij ook op de radar te staan van de Justice Society of America: een soort superheldenpolitie.



Don't Worry Darling (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



Elvis (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, e.a. | Kijk direct
Colonel Tom Parker, de voormalig manager van Elvis, blikt op zijn sterfbed terug op zijn samenwerking met koning van de rock & roll. Toen Parker Elvis, een knappe knul met vetkuif, voor het eerst zag, wist hij direct dat hij goed te pakken had. Samen werken ze aan zijn doorbraak. Maar zijn uiteindelijk succesvolle carrière kent ook een hoopt tegenslagen en dieptepunten. In de laatste fase van zijn leven wordt een reeks hoteloptredens in Las Vegas de zanger allemaal te veel.



Kimi (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Zoë Kravitz, Rita Wilson, Byron Bowers, e.a. | Kijk direct
Angela, een vrouw met pleinvrees, werkt voor een bedrijf dat een service voor stemcommando's aanbiedt. Haar taak is het beluisteren van opnames waar de software de klant verkeert begreep. Wanneer ze een opname van een geweldsmisdrijf ontdekt, moet ze haar angsten zien te overwinnen om de zaak te onderzoeken.



NieuwsFilm

meest populair