'The White Lotus'-actrice Haley Lu Richardson valt bijna flauw bij zien van haar idool

'The White Lotus'-actrice Haley Lu Richardson valt bijna flauw bij zien van haar idool

Is dit een van te voren opgenomen filmpje?

Arme Haley Lu Richardson... De ster uit de serie White Lotus bekent al jaren fan te zijn van de boyband The Jonas Brothers. En valt bijna flauw bij het zien van haar idool. En dat tijdens een live-uitzending van The Late Late Show met James Corden.

"Is dit een van te voren opgenomen filmpje?" vraagt Haley Lu Richardson voorzichtig, terwijl zij steeds benauwder kijkt naar het scherm. Dat blijkt niet het geval, Nick Jonas maakt echt even tijd voor haar, waarop ze compleet over haar toeren raakt.

Dik fan
Het interview begint gemoedelijk als de actrice uit After Yang vertelt dat zij dik fan was van The Jonas Brothers - nu nog op haar 27ste. Zij krabbelde overal hun namen op. Nick Jonas was haar favoriet en als superfan stond zij 4 uur in de rij voor een 'meet & greet'.

Achter de schermen regelt het team van James Corden een belletje met Nick Jonas. Hij is net klaar met zijn werk en verschijnt online. Bij Haley Lu Richardson breekt het zweet uit, als zij hem op het scherm ziet. Zij slaat wartaal uit, is aan het hyperventileren en gilt als een tiener bij een popconcert.

Het is duidelijk dat zij alle zelfbeheersing kwijt is. Het filmpje hieronder op haar Instagram is aandoenlijk om te zien - en het geduld van Nick Jonas en alle betrokkenen ook.



NieuwsFilm

meest populair