Na Sonic en Mario krijgt ook deze klassieke videogame een verfilming

Na Sonic en Mario krijgt ook deze klassieke videogame een verfilming

Dit oude Sega Genesis-spel krijgt een verfilming.

De cult-klassieker ToeJam & Earl van Sega uit de jaren 90 krijgt een verfilming. Amazon zit achter de nieuwe film in samenwerking met basketballer Stephen Curry. Ook gaat de recent opgerichte studio Story Kitchen aan de film werken. Mensen van deze studio werkten eerder aan films als John Wick en Sonic the Hedgehog.

Spel en synopsis
Het spel volgt twee buitenaardse rappers (de titelpersonages) van de planeet Funkotron die op de aarde neerstorten. In het spel ga je op zoek naar de wrakstukken om je schip weer te repareren en terug te gaan naar je eigen planeet onder een hip-hop en jazz-funk geïnspireerde soundtrack.

De officiële synopsis van de film luidt als volgt: "De aarde, vertellen hun legendes hen, is het paradijs waar de muziek die hun cultuur heeft gecreëerd, is ontstaan. Helaas voor onze helden vernielen ze niet alleen hun schip, maar ze ontdekken ook dat de aarde... nou ja, niet de plek was die ze verwachtten."

"Maar de muziek - dat deel was waar. Zo begint hun zoektocht om zoveel mogelijk van die muziek te vinden in de hoop hun planeet te redden, en misschien ook de onze."

Een releasedatum is nog niet bekend, maar de film komt er zeker volgens het officiële Twitter-account.



NieuwsFilm