Heeft Keke Palmer (Nope) last van zwangerschapshormonen?

Heeft Keke Palmer (Nope) last van zwangerschapshormonen?

Ze zegt dol te zijn op 'kastanjes' en toont haar zwangere buik bij Saturday Night Live

Heeft Keke Palmer last van zwangerschapshormonen? Zij bekende afgelopen weekend 2 dingen: zij is gek op grote 'kastanjes' en zij verwacht een kindje. Beide bekentenissen deed de actrice uit Nope op ludieke wijze.

Keke Palmer houdt van suggestieve grapjes. Kennelijk heeft zij een fotoshoot of repetitie, want de artieste is prachtig gekleed in rood met zwart. Op de achtergrond toont een mannelijk model een mooi rode boxershort. Zij draagt het bekende liedje 'Chestnuts roasted on an open fire' voor, terwijl zij voor hem langs loopt.

Kastanjes
Bij haar voordracht over kastanjes schrijft zij dat er niets fijners is, dan wat prachtige noten uit te proberen deze decembermaand. Haar video staat hieronder op Instagram. Sommige mensen schrijven bij haar reacties, dat zij grote kastanjes nooit meer anders zullen zien.



Zwanger
Keke Palmer presenteerde van het weekend de show Saturday Night Live. Zij besloot te vertellen dat zij in verwachting is en maakte haar jas open om haar blote, zwangere buik te laten zien: Ik hoor steeds geruchten over dat ik zwanger zou zijn. Mensen reageren op berichten van mij. Ik kan vertellen dat het allemaal waar is.

Keke Palmer verwacht de baby samen met haar partner Darius Jackson, een fitness instructeur en acteur. Hun relatie hebben zij low profile gehouden. De zwangerschap ook, want zij heeft een erg drukke agenda op het moment.

Volwassen
Keke Palmer vertelt, dat de geruchten zo hardnekkig waren dat zij het wel moest vertellen. Ook zegt zij dat sommigen het vreemd vinden, omdat zij als kindsterretje al in de spotlights stond. Maar zij is inmiddels 29 jaar en is volwassen en ja, echt ... zij heeft ook seks. De aankondiging staat hieronder op Instagram. Het artikel bij People staat hier.



NieuwsFilm

meest populair