James Gunn hint naar nieuwe DC-film: 'Mr. Terrific'

James Gunn hint naar nieuwe DC-film: 'Mr. Terrific'

DC wordt weer een held rijker..

James Gunn, een van de twee nieuwe leiders van DC studios, heeft een tweet geplaatst die wel erg duidelijk maakt dat hij plannen heeft voor een nieuwe held in de DC-wereld. De tweet is een foto van het personage Michael Holt/Mr Terrific zonder verdere tekst.

Michael Holt werd in de jaren 90 geïntroduceerd in de DC-stripboeken. Hij is een Olympisch atleet, een wetenschappelijk genie en de uitvinder van de 'T-Spheres', een soort kunstmatig intelligente apparaten die ervoor zorgen dat Holt kan vliegen, elektrische schokken kan afvuren en nog veel meer.

Verder heeft Mr Terrific in de stripboeken sterke connecties met de Justice Society of America (JSA). Op een gegeven moment was hij zelfs de leider van dit klassieke team. De JSA zagen we dit jaar voor het eerst op het grote scherm in Black Adam, waarin Hawkman (Aldis Hodge) de leiding had over het team.

Grote plannen
James Gunn en Peter Safran zijn druk bezig met het uitplannen van de komende tien jaar van DC. Volgens The Hollywood Reporter is het duo al bijna klaar met hun nieuwe plan voor de films, series en games van DC.

Gunn houdt de fans niet in constante spanning omtrent zijn plannen. Zo plaatste hij vorige week ook al een zelfde soort foto van het DC-personage Lobo op Mastadon, een rol waar Aquaman-ster Jason Momoa interesse in heeft.

Nu met dezelfde soort hint naar Mr Terrific wordt het duidelijk dat Gunn en Safran van plan zijn om wat onbekendere personages uit de DC-catalogus te introduceren in de films. Gunn heeft dit al met veel succes gedaan met bijvoorbeeld de Guardians of the Galaxy voor Marvel.

Een team die nu niet meer is weg te denken, maar voor het grote publiek compleet onbekend was voor de eerste film in 2014 uitkwam.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special is het eerstvolgende project van Gunn als regisseur. Je ziet de special vanaf 25 november op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair