Deze veelbelovende actrice misvormde lichaam en zag haar carrière in elkaar storten

Deze veelbelovende actrice misvormde lichaam en zag haar carrière in elkaar storten

Ook Tara Leid heeft spijt van de plastische chirurgie...

Het komt wel vaker voor dat bekende actrices en modellen voor plastische chirurgie gaan, in de hoop er voor altijd jong uit te zien. Dit pakt echter niet altijd even goed uit. Hier weet Tara Reid alles vanaf...

De actrice wist al op jonge leeftijd kleine maar belangrijke rolletjes te bemachtigen in films als The Big Lebowski en Cruel Intentions, maar brak pas echt door door eind jaren negentig met de American Pie-films. Vervolgens wist ze wel meer filmrollen te bemachtigen, maar Reid dacht dat ze, om 'relevant te blijven', operaties nodig had. Daar heeft ze nu spijt van.

Mislukt
Reid, eveneens bekend van de Sharknado-films, liet enige tijd geleden al weten dat ze had besloten haar borsten te vergroten en haar 'overtollige vet' weg te laten halen. Dit pakte echter niet zo uit als gehoopt: "Ik had er zelf al moeite mee, maar het ergste is dat de hele wereld erachter kwam..."

Toen de actrice op een rode loper verscheen, gleed haar borst uit haar jurk, maar hier had ze geen idee van: "Ik weet alleen nog dat de paparazzi begonnen te lachen en elkaar te 'high-fiven'. Ik wist niet waarom en lachte maar wat nerveus. Toen kwam een man op me af en trok mijn jurk weer omhoog. Dit was vreselijk gênant"

Foto's
Binnen de korstte keren stond haar naaktfoto in de nodige roddelbladen. Hier was en is Reid nog steeds kapot van: "Ik weet dat ik er niet meer goed uitzag, maar ik wilde dit niet delen met de hele wereld. Mijn borst zag er afschuwelijk uit. Het had een rare vorm en leek op het ei van een gans. Mijn tepel werd zelfs de 'Franken-nipple' genoemd. Ik vond het vreselijk".

In de jaren die volgden kreeg Reid door de foto een slechte reputatie. Niet alleen moest ze uitleggen dat ze mislukte plastische chirurgie was ondergaan, ook stond ze in een keer bekend als een 'party girl', die teveel drinkt en niet eens doorheeft wanneer haar borst uit haar outfit floept.

NieuwsFilm

meest populair