Mooie Selena Gomez blijkt een echte grapjas te zijn

Mooie Selena Gomez blijkt een echte grapjas te zijn

Paparazzi grap selena gomez raakt doel met dit ijzersterk trio

Afgelopen weekend maakte de 30-jarige actrice en zangeres Selena Gomez, bekend van onder meer de Hotel Transylvania-films, bij de uitreiking van een Emmy-award misschien wel de beste grap ooit over haar leven in de spotlights. Van een grappig kind naar een volwassen vrouw - zonder vaste partner - opgroeien in de showbusiness kan pittig zijn, maar haar lukt het met een gezonde dosis humor.

Haar samenwerking met ervaren acteurs als de 72-jarige Martin Short en de 77-jarige Steve Martin, in de serie Only murders in the building te streamen op Hulu, zullen extra helpen bij het bewaren van die nuchterheid. Dit ijzersterke trio zou samen de winnaar voor de beste talkshow uitreiken. Maar dat deden zij niet zonder de nodige grappen vooraf.

Gevatte opmerkingen
Zo kwam Martin Short al op met dat hij minimaal een staande ovatie verwachtte van het publiek, doelend op zijn verdiensten in de showbizz. Daarna vroeg Steve Martin aan Selena hoeveel tijd zij nog hebben, doelend op hun krappe tijd om een Emmy uit te reiken. Selena vatte dat anders op en zei droog: "Oh, met een goed dieet en de juiste oefening misschien 10 of 12 jaar."

De grapjes gingen over en weer. Selena die altijd achtervolgt wordt door fotografen bij mogelijke dates met mannen zei vervolgens gevat: "Weet je, wat ik zo heerlijk vind aan het werken met deze mannen? Geen paparazzi. Nooit."

Selena sloot af met dat haar samenwerking met deze heren voor haar het kersje op de taart is. De gezichten spraken boekdelen. Ze zijn oprecht dol op elkaar. Het filmpje van Shared News staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm