Zo had Marvels Eternity (Thor: Love and Thunder) eruit gezien in alternatief universum

Zo had Marvels Eternity (Thor: Love and Thunder) eruit gezien in alternatief universum

Er waren een hoop verschillende ideeën om de mysterieuze, komische entiteit op beeld te krijgen.

Het personage van Eternity, een levende belichaming van het oneindige universum, was altijd al een lastige noot voor de makers van de MCU om te kraken. In de stripboeken had de entiteit al een uniek uiterlijk, en de grote vraag was hoe dat zou moeten worden vertaald naar het grote scherm in Thor: Love and Thunder. Nu onthullen de makers meer van dit lastige creatieve proces.

In de recente Marvel-film was Eternity in vol ornaat te vinden in een spannende scène tussen Thor en Gorr. Maar voordat Eternity op beeld te vinden was, moest er een lang proces aan vooraf gaan met veel overwegingen.


Bekijk de afbeelding

Het lastige proces van Eternity ontwerpen
Na het verschijnen van de superheldenfilm op Disney+, toonde conceptkunstenaar Jeremy Love een paar verschillende ideeën voor Eternity op sociale media. Sommige concepten maakten gebruik van een vlam, die Eternity uit de rook zag oprijzen, terwijl andere enorme structuren aan de rand van het universum betroffen.

De versie van Eternity die we te zien hebben gekregen, is veel eenvoudiger dan de meeste ontwerpen die te zien zijn tussen de werken van Jeremy Love. De Eternity, die te zien is in de film, zit uiteindelijk in een ondiepe poel met water die eindeloos doorloopt in alle richtingen.

Kijk hieronder zelf naar de conceptkunst van Eternity!



NieuwsFilm

meest populair