Eerste recensies 'Lord of the Rings: The Rings of Power': betaalt de duurste gok ooit zich uit?

Eerste recensies 'Lord of the Rings: The Rings of Power': betaalt de duurste gok ooit zich uit?

We zetten de reacties op een rij.

Eindelijk hebben we eerste reacties op The Lord of the Rings: The Rings of Power. 2022 is het jaar van fantasyfans, met twee grote nieuwe series in het genre, waaronder Game of Thrones spin-off House of the Dragon.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is blijkbaar behoorlijk goed. Waarmee de vrees van fans misschien wel onterecht is gebleken, want heel wat mensen waren bang dat de serie helemaal niet zou slagen om recht te doen aan de boeken van J.R.R. Tolkien.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-reacties
Recensies van The Lord of the Rings: The Rings of Power hebben we nog niet, maar de eerste reacties op sociale media mochten wel al verschijnen.

Zodoende hebben we vandaag een hele rits eerste reacties op de serie, die laten zien dat het verhaal wat overvol is, maar wel belofte in zich heeft om iets goeds te worden.

The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich duizenden jaren voor The Hobbit en The Lord of the Rings af, in de tweede era van Midden-Aarde en is gebaseerd op de appendices en gedetailleerde omschrijvingen in het werk van Tolkien.

Zo leren we het verhaal over de opkomst van Sauron als schurk, het smeden van de Ringen en veel meer. 2 september lanceert Prime Video twee afleveringen. In de zes weken daarna komt er elke week een nieuwe online.



NieuwsFilm

meest populair