Amanda Cerny nagenoeg geheel uit de kleren op Insta-foto's

Amanda Cerny nagenoeg geheel uit de kleren op Insta-foto's

Zo doen celebs dat op Insta.

De naam Amanda Cerny is al heel wat keren voorbij gekomen op FilmTotaal en dat komt niet door haar aandeel in films. De parttime actrice zien we namelijk veel vaker met opvallende foto's op Instagram.

Op de IMDb zien we dat de in Pittsburgh te Pennsylvania in de Verenigde Staten geboren celeb binnenkort te zien zal zijn in een nieuwe serie, met de titel Zaya. Ze speelt daarin de rol van het personage Diana, in de aflevering The Plan.

De bekendste films waarin ze (kort) te zien was zijn onder meer The Babysitter: Killer Queen die in 2020 op Netflix verscheen. Ook dook ze op in Rim of the World, Creed 2 en 211. Niet veel mensen zullen haar echt gezien hebben. Toch heeft ze op Instagram 23,8 miljoen volgers. Ze stond namelijk eerder in een bekend mannenblad.

Opvallend op Instagram
"#Florida gal to the core ☀️🌴," schrijft Amanda bij een reeks foto's op Insta. We zien haar in een ochtendjurk die wagenwijd open hangt. Ze heeft er maar zeer weinig onder. Ze plaatste er ook nog wat andere foto's bij waarop ze schaars te zien is. Ook zien we haar man en honden.


Zien hoe de 30 jarige Amanda Cerny eruit? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair