Disney+ voegde deze 7 films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze 7 films nieuw toe afgelopen week

Disney+ maakt er weer iets van!

Elke zaterdag zetten we alle nieuwe films op Disney+ op een rij. Deze week is het uiteraard niet anders en was het een verrassend prima week!

Aftershock (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolás López | Cast: Eli Roth, Ariel Levy, Nicolás Martínez, Andrea Osvárt
Aftershock gaat over zes vrienden wiens woonplaats is getroffen door een alles verwoestende aardbeving. Samen proberen zij te overleven in de complete chaos. De voor hun zo vertrouwde samenleving lijkt langzaam te verdwijnen. Een getroffen gekkengesticht zorgt voor nog meer angst.

The Binge (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremy Garelick | Cast: Vince Vaughn, Skyler Gisondo, Dexter Darden, Eduardo Franco
Skyler Gisondo, Dexter Darden en Eduardo Franco spelen Griffin, Hags en Andrew, drie scholieren die op zoek gaan naar het allerbeste feest in het dorp, waar al hun dromen zullen uitkomen. Het krankzinnige schoolhoofd dat het drietal op de hielen zit, wordt gespeeld door niemand minder dan Vince Vaughn. De drie vrienden moeten verder oppassen voor gewelddadige familieleden en wilde dieren op straat. Daarnaast wordt hun vriendschap getest, liefdeslevens worden opgeschud en hun hersenen compleet verdoofd, maar één ding is zeker: hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn na Binge Day.

Truth and Lies: The Last Gangster (2022)
Regie: Dave Hoffman |
Een interview met een van de beruchtste huurmoordenaars in de geschiedenis van de maffia, Sammy 'The Bull' Gravano.

True Story (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rupert Goold | Cast: James Franco, Felicity Jones, Jonah Hill, Ethan Suplee
Een drama dat gaat om de relatie tussen journalist Michael Finker en Christian Longo, een moordenaar die jaren buiten de VS onder Finkels naam woonde.

The Runaway Jury (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Fleder | Cast: John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Rachel Weisz
Een lid van de jury voor een rechtzaak tegen een wapenfabrikant begint een samenwerking met een mooie vrouw om de rechtzaak te manipuleren. Met miljoenen dollars op het spel moet het mysterieuze jurylid een strijd aangaan met een meedogenloze jury-consultant, die niets in de weg van een uitspraak laat komen.

Meet Dave (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Robbins | Cast: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union, Scott Caan
Op zoek naar een manier om hun gedoemde wereld te redden, arriveert een ploeg piepkleine op mensen lijkende buitenaardse wezens op aarde met de perfecte vermomming: een ruimteschip in de vorm van een normale man.

Guess Who (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Rodney Sullivan | Cast: Bernie Mac, Ashton Kutcher, Zoe Saldana, Judith Scott
Percy Jones (BERNIE MAC) is een fiere man die er rotsvast van overtuigd is altijd gelijk te hebben, vooral als het op zijn familie aankomt. Eén ding is zeker: geen enkele man zal ooit goed genoeg zijn voor dochterlief Theresa (ZOË SALDAÑA) en de lange lijst 'nietsnutten' met wie Theresa al uitging, versterkten enkel deze overtuiging. Wanneer Theresa haar nieuwe vriend Simon (ASHTON KUTCHER) wil gaan voorstellen, onderzoekt vader Percy, afdelingshoofd bij een bank, of deze wel kredietwaardig is. Percy is aangenaam verrast bij het ontdekken dat Simon een succesvol beursmakelaar is en kijkt er nu zelfs naar uit hem te ontmoeten. Hij stelt zich de ideale schoonzoon voor als een combinatie van Denzel Washington, Colin Powell en Tiger Woods ... Groot is zijn teleurstelling dan ook als hem een blanke Simon voorgeschoteld wordt.

NieuwsFilm

meest populair