HBO Max voegde 10 films nieuw toe deze week

HBO Max voegde 10 films nieuw toe deze week

Check hier het nieuwe aanbod op HBO Max.

Elke zaterdag blikken we terug op de afgelopen week op HBO Max. We zetten dus alle nieuwe films op een rij. Het waren er tien!

Out of the Furnace (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Woody Harrelson, Dendrie Taylor, Carl Ciarfalio, Nancy Mosser
Russell en zijn jongere broer Rodney wonen in het economisch depressieve Rust Belt, en hebben steeds van een beter leven gedroomd. Maar wanneer Russell door een wrede speling van het lot in de gevangenis belandt wordt zijn broer in één van de meest gewelddadige en meedogenloze criminele bendes van de stad gelokt - een vergissing die hem duur te staan zal komen. Eenmaal terug op vrije voeten zal Russell moeten kiezen tussen zijn eigen vrijheid of alles op het spel te zetten om gerechtigheid voor zijn broer te zoeken.

Nikki Glaser: Good Clean Filth (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Linda Mendoza | Cast: Nikki Glaser
Nikki Glaser schittert in haar eerste stand-up special voor HBO. Deze onvermoeibare comédienne snijdt in haar openhartige en conversationele stijl een reeks onderwerpen aan.

Les petits mouchoirs (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillaume Canet | Cast: François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel, Gilles Lellouche
Ieder jaar nodigen de rijke restauranthouder Max en zijn vrouw Véro hun vriendengroep uit om in hun prachtige strandhuis het begin van de vakantie te vieren. Maar dit jaar, voordat ze vanuit Parijs vertrekken, raakt hun vriend Ludo gewond bij een ongeluk. Dit brengt een kettingreactie aan emotionele uitbarstingen teweeg. Het masker gaat af en de vrienden laten voor het eerst zien wie ze echt zijn. Vriendschappen, liefdes en zekerheden worden op de proef gesteld en hun leven komt op losse schroeven te staan.

Into the Labyrinth (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Donato Carrisi | Cast: Dustin Hoffman, Toni Servillo, Valentina Bellè, Vinicio Marchioni
Samantha werd onderweg naar school ontvoerd. Vijftien jaar later bevindt ze zich, in shock, in het ziekenhuis. Daar poogt dokter Green haar te helpen met haar geheugen om haar herinneringen terug te krijgen omtrent het labyrint. Dit is een ondergrondse cel waar ze werd vastgehouden om raadsels op te lossen. Ook een derde partij, de privé-detective Bruno Genko, wil het mysterie achter haar ontvoering onderzoeken.

Horns (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Daniel Radcliffe, Max Minghella, Joe Anderson, Juno Temple
Ig Perrish rouwt om zijn vermoorde vriendin. Op een dag wordt hij wakker met uit zijn hoofd groeiende hoorns die hem de kracht geven mensen hun zonden op te laten biechten en toe te laten geven aan zelfzuchtige daden. Dat komt hem goed uit in zijn zoektocht naar wat er precies is gebeurd met zijn vriendin.

Het Bombardement (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ate de Jong | Cast: Kes Blans, Gerard Cox, Monic Hendrickx, Joop Kasteel
'Het Bombardement' gaat over de Duitse luchtaanval op Rotterdam in 1940. Een oude Vincent (Jan Smit) kijkt in de openingsscène in het hedendaagse Rotjeknor terug op de woelige oorlogsjaren. In zijn jonge jaren is hij een boksende bakkersjongen die ook nog eens een duit bijverdient als piccolo in het hotel van zijn oom. Daar ontmoet hij Eva, die op het punt staat te trouwen met de arrogante Dirk. Het is al van meet af aan duidelijk dat Eva's aanstaande echtgenoot voor geen meter deugt, wat de deur wagenwijd openzet voor een romance met een jongen van eenvoudige komaf.

Blindfire (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Nell | Cast: Brian Geraghty, Sharon Leal, Bethany Joy Galeotti, Jim Beaver
Een politieagent die, terwijl hij reageert op een gewelddadige gijzeling, de Afro-Amerikaanse verdachte vermoordt om later van zijn onschuld te vernemen. Omdat hij aanvoelde dat dit een opzet was en met repercussies geconfronteerd wordt, moet hij de verantwoordelijke persoon opsporen terwijl hij zijn eigen verantwoordelijkheid en het diepgewortelde racisme onderzoekt dat hem tot dit punt heeft gebracht.

Passion (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Rachel McAdams, Noomi Rapace, Karoline Herfurth, Paul Anderson
In deze thriller is een psychologische machtsstrijd gaande tussen Christine (Rachel McAdams) en diens assistente Isabelle (Noomi Rapace). Christine is een dominante vrouw die graag de touwtjes in handen heeft en zich bedreigd voelt door haar ambitieuze protégé. Ze verleiden, manipuleren en vernederen elkaar, met moord als gevolg.

The Mule (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Manny Montana, Taissa Farmiga
The Mule is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 2014 van het New York Times Magazine. Zij onthulden hoe ene Leo Sharp drugs vervoerde voor het Mexicaanse kartel Sinaloa. Op het eerste gezicht misschien niet zo bijzonder, maar toen Sharp voor hen werkte was hij 90 jaar oud. Daarnaast stond hij bekend als een prijswinnend tuinbouwkundige en een onderscheiden veteraan die tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft gevochten.

Knock Knock (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eli Roth | Cast: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Aaron Burns
Rondom het weekend zwaait de succesvolle architect en gelukkig getrouwde Evan Webber z'n vrouw en twee kinderen uit. De komende paar dagen heeft hij het rijk voor zichzelf, maar dan staan plotseling twee, doorweekte jonge meiden op zijn stoep die hulp zoeken. Ze stellen Evans steun op prijs en dienen hem de avond van zijn leven op. Wat echter leuk begint ontpopt zich tot een ware nachtmerrie.

NieuwsFilm

meest populair