Topactrice start uitdagend nieuwe Tiktok-challenge met haar poes

Topactrice start uitdagend nieuwe Tiktok-challenge met haar poes

Zelfs grote jongens hebben ongelukjes soms. Het is oké, Moose. Je bent nog steeds de knapste

Met een kat komen verantwoordelijkheden. Jennifer meldt dan ook op TikTok: "Zelfs grote jongens hebben soms ongelukjes. Het is oké, Moose. Je bent nog steeds de knapste."

Jennifer Garner dekt de oren van haar langharige kat af en zegt zacht in dit filmpje op Tiktok: "Mijn kat heeft een ongelukje gehad. Poep. Overal. Dat kan gebeuren, dus ga ik het uitwassen."

Niet voor de poes
Heel dapper van haar, want de poes zit overal. Deze kat houdt duidelijk niet van water. Maar Jennifer toont zelf dat zij niet voor de poes is. Het beest kronkelt alle kanten uit, maar Jennifer zet door. Ze praat lief, en zingt. Ze vangt de kat elke keer weer.

Het dier is ongelukkig en slaat de nagels uit en vliegt in haar nek. Jennifer eindigt kletsnat met wondjes in haar nek, maar de kat is gewassen. Jennifer Garner was niet voor niets ooit gecast als de stoere Elektra.

Kliederboel
De kliederboel ruimt Jennifer zelf op, terwijl zij begripvol zegt: "Ik vind het niet erg dat hij zo was."

Jennifer Garner, ja die ex van Ben Affleck die nu samen is met Jennifer Lopez, toont ons dat ook bekende mensen issues hebben. Hun leven is niet anders dan elk van ons. Je kunt Jennifer Garner vinden in de film The Adam Project en de hilarische Yes Day.

Nieuw challenge
Waarschijnlijk start Jennifer Garner een nieuwe TikTok challenge, want zo eenvoudig is het wassen van een kat vaak niet. Haar filmpje op TikTok vind je hieronder.

@jennifergarner

Even big boys have accidents sometimes. It's okay, Moose-- you're still the most handsome. 😻

♬ original sound - Jen Garner


NieuwsFilm

meest populair