De mooie Riley Keough deelt al haar beauty-geheimen - op naar een waanzinnige look!

De mooie Riley Keough deelt al haar beauty-geheimen - op naar een waanzinnige look!

De kleindochter van Elvis Presley, Riley Keough, deelt haar stappenplan voor een natuurlijke, gezonde uitstraling - ook als je niet op een filmset staat!

De kleindochter van Elvis en Priscilla Presley, Riley Keough, deelt al haar beauty-geheimen met ons. Voor die waanzinnige, natuurlijke look deelt zij haar stappenplan. Die gezonde uitstraling is namelijk ook fijn als je niet op een filmset staat!

Riley Keough, een prachtige, jonge vrouw, zette voor Vogue haar huidverzorging online. Een mooi lijf heb je niet zomaar. Dit filmpje is dan ook de moeite waard, als je geïnteresseerd bent in een gezonde, natuurlijke uitstraling.

Welk stappenplan?
De kleindochter van Elvis Presley doet het erg goed als actrice met films als The guilty en Under the silver lake. Het liefst loopt zij rond zonder make up, maar met een huid in topconditie. Meer is vaak niet nodig. Zeker als je niet op een filmset staat.

Riley laat zien welke producten en welke apparaten zij gebruikt om haar huid te activeren. Daarna laat zij ook haar make up stappenplan zien. Het is een filmpje vol goede adviezen en start met het reinigen van de huid en het aanbrengen van make up. Ook vertelt Riley over stomen, massages, scrubs en aanbrengen van crèmes.

Welke producten?
Vanaf 0.00 in het filmpje vertelt Riley al snel hoe zij haar huid reinigt en waarom die doorbloeding zo belangrijk is.

Riley vertelt:
"Voor een filmrol krijg ik soms ook make up op de rest van mijn lijf. Daar krijg ik vaak uitslag van. Het is dan ook verstandig om een body scrub te gebruiken."

Op 3.15 in het filmpje geeft Riley de volgende leefstijltips:
"De beste gezondheidstip die ik heb gekregen? Is eerlijk gezegd dat je goed voor je lichaam moet zorgen. Voor mij was dat stoppen met melkproducten en voornamelijk veganistisch leven. Dat verbeterde mijn huid aanzienlijk. Ook ga ik minimaal drie keer per week naar een sauna. Ik pak vaak een bad met Epsom zout, dry brush mijn huid, detox regelmatig en pak extra supplementen."

Vanaf 3.40 volgen make up tips en meer producten. Riley vertelt:
"Ik ben een soort hippie. Ik gebruik weinig make up als ik niet naar een gesprek hoef. Ik zie er het liefst zo natuurlijk mogelijk uit, alsof ik geen make up op heb. Ook al is het lollig om een filmrol te hebben waarbij mijn personage waanzinnige make up op heeft en enorme creaties aan moet."

Het filmpje van Vogue met alle stappen van Riley is erg de moeite waard. Jij vindt de tips op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair