Acteurs vinden de dood tijdens opnames voor Netflix

Acteurs vinden de dood tijdens opnames voor Netflix

Twee acteurs gedood tijdens auto-ongeluk.

Twee acteurs die werkten aan de Netflix-productie The Chosen One zijn omgekomen bij een auto-ongeluk in de buurt van de stad Mulegé op het schiereiland Baja California Sur. Dit meldt Variety.

De acteurs - Raymundo Garduño Cruz en Juan Francisco González - reisden in een busje met zes andere leden van het productieteam toen de crash plaatsvond. Volgens het bericht raakten de andere zes leden van de productie gewond, maar liepen ze geen dodelijke verwondingen op.

Alle acht leden van de serie hadden aan de serie in de omgeving van Santa Rosalia gewerkt. Het is momenteel onduidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen plaatsvinden. Het enige bericht met inhoud komt van lokale media, waarin staat dat het busje van de weg raakte voordat het over de kop sloeg in een woestijngebied.

The Chosen One
The Chosen One is een serie die een 12-jarige jongen volgt. Hij ontdekt dat hij de teruggekeerde Jezus Christus is en de krachten van hem bezit, evenals het lot om de wereld te redden. De serie is gebaseerd op het stripboek American Jesus van schrijver Mark Millar en kunstenaar Peter Gross.

Het is niet bekend hoe het ongeval de opnames van The Chosen One zal beïnvloeden.

NieuwsFilm

meest populair