Deze 2 films trekken onverwachts veel bekijks op Netflix

Deze 2 films trekken onverwachts veel bekijks op Netflix

Long Shot en Trees of Peace komen in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 is twee onbekendere films rijker. Dit keer dus geen grote releases of recente bioscoopfilms. Het zijn de romantische komedie Long Shot en het drama Trees of Peace.

Een aan lager wal geraakt journalist probeert zijn depressie te overwinnen door het hart van zijn jeugdliefde te winnen. Deze vrouw was ooit zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen ter wereld.

Met rollen voor Charlize Theron, Seth Rogen, Andy Serkis en Alexander Skarsgård vind je Long Shot nu op Netflix, op dit moment op plaats drie.


Trees of Peace op #9
In Trees of Peace gaan we terug naar Rwanda, 1994. De vier vrouwen Annick, Jeanette, Peyton en Mutesi verschuilen zich in een ondergrondse ruimte onder de keukenvloer als er een bloedbad plaatsvindt. Opgesloten en geïsoleerd proberen ze hoopvol te blijven terwijl ze naar afschuwelijke geluiden luisteren.

De uren veranderen in dagen en de dagen in weken. De vrouwen met verschillende achtergronden en geloofsovertuigingen moeten zowel fysiek als mentaal op elkaar leunen om levend aan deze verschrikking te ontsnappen.

Het drama staat sinds 10 juni op Netflix en je kijkt de film hier.



NieuwsFilm

meest populair