'Ook voor Justin en Hailey Bieber gaan niet alle deuren open'

'Ook voor Justin en Hailey Bieber gaan niet alle deuren open'

Geen reservering, geen plaats.

Justin en Hailey Bieber mogen dan wel nog jong zijn, ze behoren al enkele jaren toe tot een van de bekendste koppels ter wereld. Toch betekent dit niet dat ze altijd meer rechten hebben dat de rest. Dat werd het power-koppel aflopen weekend in New York wel duidelijk.

De 28-jarige Canadese zanger en het 25-jarige Amerikaanse topmodel wilden een hapje eten in een van de beroemdste en geliefdste restaurants in New York, namelijk de Carbone. De twee bekendheden hadden echter niet gereserveerd, maar dachten dat ze wel toegelaten zouden worden. Niets was minder waar...

Geen plaats
Het Italiaanse restaurant is zeer in trek bij veel mensen, dus een reservering is dan ook nodig, ook als je Bieber heet. Een bron liet zich erover uit: "Justin en Hailey Bieber worden net zoals iedereen behandeld wanneer je een druk restaurant in probeert te komen waar geen plaats meer is".

"Het koppel vindt New York helemaal geweldig en ze gaan vaak uit, bezoeken de nodige restaurants en shoppen veel. Nu wilden ze de Carbone inkomen maar dit werd geweigerd, simpelweg omdat er gewoon geen plaats meer was".

Andere plannen
Toch leek het koppel er niet echt door aangeslagen. Ze gingen vervolgens naar een ander (peperduur) restaurant, niet ver van de Carbone vandaan.

Justin Bieber, eveneens bekend van Zoolander 2, is op dit moment bezig met zijn Justice World Tour, terwijl Hailey Bieber, o.a. bekend van Ocean's Eight, meer dan genoeg modellenwerk heeft.

NieuwsFilm

meest populair