Het Marvel Cinematic Universe is met opzet nu compleet anders

Het Marvel Cinematic Universe is met opzet nu compleet anders

Phase 4 is met opzet anders volgens Kevin Feige.

Het commentaar op het uiterst succesvolle Marvel Cinematic Universe is nog wel eens dat de films te veel op elkaar lijken en dat er een bepaald format gevolgd wordt. Dat lijkt bij Phase 4 een stuk anders.

Sinds Black Widow werkt Marvel Studios aan een nieuwe reeks met een andere grote dreiging dan Thanos op de achtergrond. Ook worden er veel nieuwe personages geïntroduceerd. Marvel Studios-baas Kevin Feige sprak erover met The Direct.

"Het is altijd de bedoeling geweest dat het Marvel Studios-logo geen bepaalde groep personages en een bepaalde exacte toon zou gaan beloven," zei Feige. "Het belooft een bepaalde geest, en een stijl, een sfeer en een emotie, hoop ik."

"Het is de perfecte timing om van Moon Knight naar Ms. Marvel te gaan, vooral omdat ze zo uniek en zo verschillend zijn met Multiverse of Madness en Love en Thunder, op verschillende manieren," vervolgde de studiobaas.

Altijd anders, dat is de bedoeling
"Dat is wat Marvel in de comics deed en doet. En dat maakt ook het MCU zo uniek. Al die verschillende tonen en stijlen en personages kunnen te zien zijn. Dus ik vind het heel leuk dat mensen zeggen: 'Kijk, ze zijn allemaal anders.' Want dat is hoe we altijd over de films en series denken en hoe we willen dat ze aanvoelen."

De eerstvolgende film in het MCU is Thor: Love and Thunder en vanaf morgen kun je Ms. Marvel volgen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair