HBO Max voegt deze films nieuw toe in juni

HBO Max voegt deze films nieuw toe in juni

Juni wordt leuk!

HBO Max kwam op de valreep nog met het overzicht van de nieuwe films die toegevoegd worden aan het aanbod in juni. Natuurlijk zijn er veel meer nieuwe films dan deze te verwachten!

Spring Awakening: Those You've Known (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael John Warren | Cast: Jonathan Groff, Lea Michele, John Gallagher Jr., Lauren Pritchard | Releasedatum: 1 juni
Vijftien jaar na het daverende Broadwaysucces van het met acht Tony Awards bekroonde Spring Awakening komen de oorspronkelijke cast en crew samen voor een eenmalig spectaculair reünieconcert voor The Actors Fund. De documentairefilm volgt de castleden terwijl zij zich op hun terugkeer voorbereiden en de schoonheid en tijdloosheid van deze hitmusical herontdekken. Ook kijken ze terug op hoe de show klein begon en uiteindelijk de grote winnaar werd bij de Tony's, en staan ze stil bij het universele thema van tienerproblemen en bij het ongebruikelijke liefdesverhaal van hoofdrolspelers Jonathan Groff en Lea Michele.

Irma Vep (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Assayas | Cast: Maggie Cheung, Jean-Pierre Léaud, Nathalie Richard, Antoine Basler | Releasedatum: 5 juni
Maggie Gheung, die in deze film haar eigen leven speelt, rol van een der grootste vedetten van de Aziatische film, komt aan in Parijs, om het personnage van Irma Vep te vertolken, een remake van de film Vampires (beroemde film van Louis Feuillade van 1915-1916). Gezien ze alleen in Parijs is en geen woord Frans spreekt, probeert ze op alle mogelijke manieren met de mensen die haar omringen te communiceren. Onder hen de realisator René Vidal, die haar beschouwt ais de enige vedette die de rol van de moderne Irma Vep kan vertolken. Irma Vep, dicht bij Catwoman. Maggie, lijdend aan de jet-lag zal proberen te begrijpen wat men van haar juist verlangt.

The Janes (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tia Lessin, Emma Pildes | Releasedatum: 9 juni
In het voorjaar van 1972 deed de politie een inval in een appartement in Zuid-Chicago, waar zeven vrouwen die deel uitmaakten van een clandestien netwerk werden gearresteerd. Met behulp van codenamen, geheime identiteiten en safe houses om zichzelf en hun werk te beschermen, hadden de beschuldigden een ondergronds netwerk gebouwd voor vrouwen die op zoek waren naar veilige, betaalbare, illegale abortussen. Ze noemden zichzelf 'Jane'.

Father of the Bride (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Alazraki | Cast: Adria Arjona, Isabela Moner, Andy Garcia, Laura Harring | Releasedatum: 16 juni
De al lang getrouwde Billy en Ingrid zijn verrast wanneer hun oudste dochter Sofia voor een bezoek naar Miami komt. De verrassingen blijven komen wanneer ze een nieuwe vriend aankondigt: Adan. Ze blijken ook verloofd te zijn en willen snel een bruiloft plannen zodat ze hun leven in Mexico kunnen beginnen. Door Sofia's nieuws besluiten Billy en Ingrid hun eigen onthulling voor zich te houden, namelijk dat ze willen gaan scheiden. Ze besluiten het voorlopig uit te stellen en het liefdevolle koppel te spelen voor hun dochter. Als de ouders van Adan arriveren, ontstaat er een strijd om de leiding over de festiviteiten.

NieuwsFilm

meest populair