Jason Momoa wordt The Executioner in 'Knives Out'/'Lord of the Rings' mash-up

Jason Momoa wordt The Executioner in 'Knives Out'/'Lord of the Rings' mash-up

Volgende grote film voor Momoa.

Warner Bros. heeft de rechten gewonnen voor The Executioner, een aankomende actiefilm met Jason Momoa in de hoofdrol. Dit meldt de website Deadline.

De film werd verworven na een intense biedingsoorlog, waarbij Warner Bros. uiteindelijk als beste uit de bus kwam. De officiële verhaallijn van de film wordt geheim gehouden, maar zal worden geschreven door Kaz en Ryan Firpo (Eternals).

Een korte omschrijving is er wel. De film is aangekondigd als een "leuk actiemoordmysterie" dat het gevoel van Knives Out combineert met Lord of the Rings. Er zijn nog geen regisseur en andere acteurs verbonden.

Weer een grote film voor Momoa
The Executioner wordt geproduceerd door Peter Safran, die in het verleden met Momoa aan Aquaman heeft gewerkt. Safran was ook betrokken bij veel van de recente grote hits van Warner Bros., waaronder de Conjuring-franchise, The Suicide Squad, Peacemaker en meer.

Voor Momoa markeert dit weer een andere grote film, aangezien hij later dit jaar de hoofdrol zal spelen in de aankomende Netflix-fantasyfilm Slumberland voordat hij opduikt in de kaskrakers Aquaman en het Lost Kingdom en de volgende Fast and Furious-film Fast X.

NieuwsFilm

meest populair