Volgende grote streamingdienst komt groots naar Nederland

Volgende grote streamingdienst komt groots naar Nederland

Nog een dienst met eigen films en series.

Na de lancering van Paramount+ in de States zet Paramount nu ook in op de Europese markt. Het bedrijf zette deze week zijn internationale distributie- en SVOD-strategie in Frankrijk uiteen tijdens het Series Mania-festival.

Tegen het einde van 2022 zullen zowel Paramount+ als SkyShowtime - een joint venture tussen Paramount & Comcast - in meer dan zestig markten in Europa beschikbaar zijn. Paramount+ is ook van plan om later dit jaar uit te breiden naar Zuid-Korea en in 2023 naar andere Aziatische markten, evenals naar Afrika en West-Azië.

Ook veel Europese producties
Het bedrijf ligt nog steeds op schema om hun plan te volgen om in 2022 vijftig niet-Amerikaanse Paramount+ Originals Series te lanceren, variërend van een Sexy Beast prequelserie tot NCIS: Sydney. Dit nieuws komt via Screen Daily.

Paramount heeft ook net een deal gesloten met de Grote Franse studio Gaumont (Lupin, Stillwater, Narcos) en een aantal titels aangekondigd als onderdeel van de driejarige samenwerking. Het eerste project wordt een bewerking van Maxime Chattams horror/thrillerroman The Signal.

Paramount+ en SkyShowtime zijn de volgende grote streamingdiensten na de lancering van diensten als Netflix, Prime Video, Disney+, Apple TV+ en HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair