Robert Pattinson zegt geen nee tegen seksfilm

Robert Pattinson zegt geen nee tegen seksfilm

Uiteraard allemaal met een knipoog.

Met een wereldwijde opbrengst van $600 miljoen doet The Batman het goed aan de wereldwijde box office, gelukkig na al een zeer goed ontvangst. Hoofdrolspeler Robert Pattinson gaf in 2019 nog aan dat hij niet zo zeker was of de film een succes zou worden.

In gesprek met The Guardian gaf de Britse acteur aan dat hij bij een eventueel financieel floppen van The Batman in "arthouse porn" zou gaan spelen om de rekeningen te betalen.

Tijdens een recent interview (via Slashfilm) kwam een journalist terug op deze opmerking. Uiteraard grappend gaf de acteur aan dat hij nog wel oren heeft naar een arthouse pornofilm. "Zegt nooit nooit," grapte Pattinson in bijzijn van een verbaasde Zoë Kravitz die Catwoman speelt in de film.

Overigens hoeven we niet vreemd op te kijken als we Pattinson ooit in een afwijkende film te zien krijgen. De acteur kiest sinds zijn doorbraak met de Twilight-films voor heel wat uiteenlopende films. Onder zijn meest recente titels vallen The Devil All the Time, Waiting for the Barbarians, The Lighthouse en Tenet.

Wat zeg jij? Vind jij Pattinson een goede Bruce Wayne / Batman en zie jij hem graag in een vervolg?



NieuwsFilm

meest populair