Deze films veroveren Netflix op dit moment

Deze films veroveren Netflix op dit moment

De Netflix Top 10 heeft een aantal nieuwkomers.

Al een paar dagen domineert de thriller Black Crab met Noomi Rapace de Netflix Top 10. Maar er zijn nog een aantal films nieuw in de lijst met best bekeken titels op de streamingdienst.

Maar liefst drie andere films wisten afgelopen dagen de lijst binnen te dringen. Dit zijn de familiefilm Rescued by Ruby, de thriller Windfall en de romkom Hasta que nos volvamos a encontrar.

Rescued by Ruby op #2
Politieagent Dan droomt van een baan bij de hondenbrigade van een speciale elite-eenheid. Hij wordt echter telkens afgewezen. Wanneer hij stuit op de energieke asielhond Ruby, besluit hij een nieuwe kans te wagen door haar te gaan trainen. Ruby blijkt slim te zijn, maar is ook redelijk onhandelbaar. Toch weet Dan van geen opgeven en zet alles op alles om zijn droom waar te maken


Windfall op #6
Een arrogante tech-miljardair trekt met zijn vrouw naar een vakantiehuis. Een beslissing die kort dag genomen werd. Ter plekke aangekomen ontdekken ze dat een man de woning aan het leegroven is. Met onder meer Lily Collins, Jesse Plemons en Jason Segel.



Hasta que nos volvamos a encontrar op #6
Salvador is een succesvolle zakenman wiens familie eigenaar is van het grootste hotelbedrijf van heel Spanje. Voor de bouw van hun eerste internationale project wordt hij naar de Peruaanse stad Cuzco gestuurd. Daar ontmoet hij Ariana, een gepassioneerde kunstenares die een tegenovergesteld leven leidt. Onafhankelijk en ijverig gooit ze Salvadors leven overhoop en leert hem te genieten van de schoonheid om hem heen.



NieuwsFilm

meest populair